Kde jste: Hlavní stránkaSocial media marketing

Social media marketing

Ultimátní návod, jak využít vaše YouTube videa na maximum

Kateřina Bedlivá |

To, že nejpopulárnější sociální sítí současnosti je Facebook, málokoho překvapí. Víte ale, že v těsném závěsu se ho drží YouTube? Do správy svých profilů na Facebooku, Instagramu či LinkedInu firmy investují prostředky a čas zcela běžně. YouTube je poměrně specifická platforma a firmy se jí věnují až v poslední řadě. Často je pro ně tvorba obsahu příliš náročná nebo jednoduše neví, jak s ní pracovat.

Přečíst celý článek

Jak vytvořit poutavé fotografie, které přitahují divákovu pozornost?

Nikola Jurasová |

Jedním z prvních momentů, kde se se svou cílovou skupinou setkáváte, je vaše webová prezentace. Obrázky budí lidskou pozornost. Studie dokazují, že 80 % informací přenášených do mozku je vizuální. Obrazy jsou dokonce zpracovávány mozkem 60.000× rychleji než text. Proto návštěvník, který vstoupí na váš web, zabodne nejprve svůj zrak do fotografie a až poté […]

Přečíst celý článek

Cílení na všechny členy domácnosti pomocí Facebooku? Social novinky – červen 2017

Aleš Botek |

Červnové novinky ze světa sociálních sítí se zaměřují především na témata, díky kterým můžete posunout svůj business či firmu ještě dál. Budeme se bavit o nových možnostech cílení, o rozmachu Instagramu či propojení Instagramu s Facebookem. Na závěr také perlička, jak přilákat nové návštěvníky do svého lokálního podniku.

Přečíst celý článek