Kde jste: Hlavní stránkaJak ZOOT snížil náklady kvůli restrukturalizaci a koronakrizi

Jak ZOOT snížil náklady kvůli restrukturalizaci a koronakrizi

Vydáno na blogu Podnikání

Lukáš Uhl se stal hostem našeho webináře v době, kdy byl CEO v ZOOTu. Webinář byl natáčen v dubnu 2020, kdy v Česku začínala koronakrize a podle toho se také odvíjelo téma, snižování nákladů.

Lukáš Uhl

Lukáš Uhl na našem webináři vyprávěl nejen o tom, jak snižoval náklady, když přišel do ZOOTu poprvé. Ale hlavně o tom, jak snižoval náklady, když začala korona krize a podle čeho se rozhodoval.

A samozřejmě jsme mluvili i tom, jak se nyní prodává fashion (oblečení), jaký dopad má krize na kamenné prodejny a online prodej módy, a co s tím dělají.

Na LinkedInu Lukáš Uhl o sobě tvrdí, že pomáhá firmám v problémech a nastavuje finanční řízení.

Řídil jsem firmy v prosperitě, když se jim dařilo, vše co mělo růst, tak rostlo a my jsme z rukávu sypali jeden rozvojový nápad za druhým. Zažil jsem i situace, kdy nejsou peníze na účtu, všichni se od vás odvrací a světlo na konci tunelu je spíše protijedoucí vlak.

Lukáš Uhl se v roce 2013 stal CEO v DameJidlo, v roce 2017 přešel do Pietro Filipi, kde zastával manažerský post a v roce 2019 nastoupil jako CEO do ZOOTu, kde po roce přešel na pozici finančního ředitele.

Chcete vidět jako první naše webináře s řediteli a manažery?

Podívejte se na náš aktuální program.

Webináře jsou pro registrované zdarma.

Každý zaregistrovaný účastník dostane odkaz na záznam na video z webináře, takže si jej bude moci přehrát rozhovor nebo přednášku i zpětně. Je to skvělá forma vzdělávání pro podnikatele, ředitele a manažery.

Doporučte tento článek přátelům Nechte si zasílat čtrnáctidenní přehled našich článků na e-mail

Přečtěte si další články k tématu

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Už jen krůček a pomůžeme vám vydělávat.

Domluvit konzultaci