Kde jste: Hlavní stránkaJak plánovat kvalitní obsah na webu pomocí dat

Jak plánovat kvalitní obsah na webu pomocí dat

Tvoříte kvalitní obsah na webu či sociálních sítích jako o život, ale máte pocit, že to nepřináší žádný zisk? Marie Štouračová ve své prezentaci ze dne Marketingových inovací vysvětluje, jak efektivně tvořit a plánovat obsah na základě dat tak, aby byl zajímavý nejen pro vyhledávače, ale především pro uživatele.  

 

Líbí se vám naše videa? Přihlaste se k odběru na YouTube!

Důležité je zacílit na tu správnou skupinu, ve správný čas a se správnou nabídkou. Pomocí dat můžete zefektivnit toto cílení. Je nutné sledovat trendy nebo také sezónnost, které doprovázejí váš byznys. Jak na to, vysvětluje Marie velmi detailně ve své prezentaci. Jde především o důkladný sběr dat, jejich analýza, následné plánování a zapojení do kampaní a strategií.

 

Přestaňte vyhazovat peníze za obsah, který tvoříte pouze na základě intuice. Nestřílejte vy a vaši “kopíci” nápady na obsah jen tak od boku a ověřte si jejich trendovost!

Marie Štouračová je nejen odbornicí na SEO, ale v agentuře RobertNemec.com vede i celý konzultantský tým a stará se o profesní růst kolegů a směřování agentury. Její cenné rady si můžete poslechnout i na jejím SEO workshopu.

 

 

 

 

Doporučte tento článek přátelům