Kde jste: Hlavní stránkaSEO a PPC ve vyhledávačíchTestování

SEO a PPC ve vyhledávačích › Testování

Tato rubrika a články v ní slouží pro účely testování.

RNc

Co je reklamní kampaň

Marie Štouračová |

Reklamní kampaň je soubor komunikačních a reklamních aktivit, které mají oslovovat veřejnost a potenciální či stávající zákazníky. V reklamní kampani se využívají různé kanály. Dílčí komunikační aktivity by měly být napříč všemi kanály propojeny jednotnou strategií, klíčovým sdělením a cílem kampaně. Je důležité dodržovat jednotnou komunikační linii, sledovat výkonnost jednotlivých aktivit a kampaň tomu přizpůsobovat.

Přečíst celý článek
RNc

Co je organická návštěvnost?

Marie Štouračová |

Organická návštěvnost je neplacená návštěvnost webu z vyhledávačů, jako např. Google nebo Seznam.cz. Neplacená návštěvnost z vyhledávačů se nazývá organic - odtud pochází označení "organická". Tento typ návštěv tedy přichází na web kliknutím na přirozený (neplacený) výsledek vyhledávání ve vyhledávači. Návštěvnost lze sledovat v Google Analytics.

Přečíst celý článek
RNc

Co je SEO popis?

Marie Štouračová |

SEO popis je termín, který někteří používají pro meta description nebo pro text, který by měl být optimalizovaný pro vyhledávače. Nejedná se však o nejvhodnější označení. Meta description se také běžně nazývá jako "meta popis", ne však SEO popis. Fráze "SEO popis" ve skutečnosti nedává smysl.

Přečíst celý článek
RNc

Co je zkratka SEO?

Marie Štouračová |

SEO je zkratka z anglického Seach Engine Optimization, což v češtině znamená Optimalizace pro vyhledávače. Zkratka SEO se však nepřekládá a používá se ve všech jazycích. Hlavním cílem SEO je zvýšení viditelnosti webových stránek ve vyhledávačích, jako jsou Google nebo Seznam.cz.

Přečíst celý článek