SEO a PPC ve vyhledávačích › SEO

Nový trend: Virtuální analýza klíčových slov

Markéta Hávová |

Když se řekne analýza klíčových slov, nejspíš vám v mysli okamžitě vyvstane obsáhlá excelovská tabulka, která má několik listů, spoustu řádků, nespočet sloupců a obsahuje kontingenční tabulky, které jsou gró celého dokumentu. Váš PPC specialista, SEO konzultant nebo marketingový ředitel si s ní pravděpodobně dokáže hravě poradit a najít data, která potřebuje. Pokud vám ale […]

Přečíst celý článek

Oficiální doporučení Google pro featured snippety a další SEO novinky – leden 2018

Marie Štouračová |

Google ukázal na příkladech, jak by měly vypadat odpovědi pro hlasové asistenty. V praxi to tedy znamená, že nám ukázal, jak tvořit odpovědi do featured snippetů. Také oznámil, že v létě bude hodnotit rychlost načítání v mobilním vyhledávání. Přečtěte si další novinky z oblasti SEO, které nám přinesl první měsíc v tomto roce.

Přečíst celý článek

SEO novinky – září 2017

Marie Štouračová |

Zářijové SEO novinky jsou spíše ve znamení zajímavostí a doplňujících informací od Googlu, než zásadních inovací. Dozvíte se například něco o vyrovnávací paměti Google nebo o vlivu rychlosti načítání sitemapy. Z novinek si můžete přečíst o testování zobrazování telefonního čísla u výsledků vyhledávání.

Přečíst celý článek